ROWENTA CURLER COPPER FOREVER 25MM CF3229F0

CURLER COPPER FOREVER 25MM CF3229F0
LOKNE I TALASI KOJI IZGLEDAJU PRIRODNO

Rowenta stajler stvara savršene lokne, glamurozne i sjajne. Tourmaline obloga ojačava kosu i dodaje sjaj dok na prirodan način smanjuje statički elektricitet, za izvrsne lokne ili talase koji sijaju izuzetnim sjajem.

Referenca : CF3229F0

PRIRODNE LOKNE I TALASI SA IZUZETNIM SJAJEM

Rowenta stajler stvara luksuzne lokne i talase uz pomoć Tourmaline obloge.

Ova izvanredna obloga na prirodan način poboljšava lokne, dodaje sjaj smanjujući statički elektricitet i kovrdžavost uz prirodno oslobađanje jona.

Ovaj stajler karakteriše sistem zagravanja visokih performansi za stalnu temperaturu od 200°C.

Tu su i praktične karakteristike za savršeno iskustvo: kabl koji rotira 360° za poboljšanu praktičnost upotrebe, hladan vrh za veoma bezbedno rukovanje, brzo zagrevanje za dodatnu praktičnost. Rowenta stajler: idealne kovrdže sa ultra sjajem.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Soft air Not applicable  
Udar hladnog vazduha Not applicable  
Obloga Ceramic Tourmaline  
Funkcije Uvijanje kose  
Prečnik cevi 25  mm
Oblik Ovalni  
Ergonomičan i štiti kosu
Hladan vrh    
Podešavanje temperature "Respect" Not applicable  
Maksimalna temparatura protoka vazduha 200°  °C
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Indikator zagrevanja    
Vreme zagrevanja 60  s
Demontažna rešetka Not applicable  
Kukica za kačenje    
Tehničke karakteristike
Voltaža 110-240  V
Dužina priključnog kabla 1,80  m
360° kabl    
Boje Black & copper  
Boja utičnice black  
Uvijanje    
   

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Najbolje ih je menjati kada je aparat hladan, kako bi se izbegla opasnost od opekotina. Pritisnite "jezičke" na bočnim stranicama ploča i izvucite ih. Prilikom vraćanja ploča, gurnite ih do kraja i pre upotrebe proverite da li su čvrsto postavljene na svoje mesto.
Prilikom namotavanja pramena kose na zagrejani deo aparata, pazite da to radite na istom delu aparata, a ne čitavom njegovom dužinom. Slobodnom rukom, pridržavajte hladni deo aparata.
Uvijač stajlera se pri upotrebi jako zagreje i morate paziti da ne dođe u kontakt sa kožom. Takođe, pazite da strujni kabl ne dođe u kontakt sa vrućim delovima aparata.
Kada izaberete željenu postavku, morate da sačekate 1 do 2 minuta da uređaj dostigne pravu temperaturu.
Koristite četke velikog prečnika za opšte stilizovanje i četke malog prečnika za završetke (pravljenje izraženijih uvojaka, uvijenih ka spolja ili ka unutra).
Kosa mora da bude čista, razmršena i suva da bi se sprečilo oštećenje.
Uvek prethodno isključite aparat iz struje i ostavite da se ohladi. Kada se potpuno ohladi obrišite uvijač vlažnom krpom. Ne dozvolite da voda ili bilo koja druga tečnost prodre u ručku aparata.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ne. Nemojte nanositi hemijske proizvode za negu i oblikovanje kose dok koristite aparat, već ih nanesite nakon što se kosa u potpunosti ohladi i kada se aparat više ne koristi. Aparat nemojte koristiti na sintetičkoj kosi poput ekstenzija i perika.
Da. Kosu pri korenu postavite između ploča i čvrsto ih zatvorite. Lagano klizite presom niz pramen, sve do vrhova, i na taj način ćete dobiti savršeno ravnu glatku kosu.
Da. Namotajte kosu oko aparata i čekajte oko 20 sekundi pre nego što je pustite. Ponovite ovaj postupak nekoliko puta na celoj kosi. Kada se kosa ohladi, nemojte je četkati jer će time dobiti prirodniji talasasti izgled.
Preporučujemo vam da pramenovi ne budu širi od 2-3 cm.