ROWENTA SMART FORCE™ EXTREME RR7145

SMART FORCE™ EXTREME RR7145
Najbolje performanse usisavanja, čak i na tepisima!

Rowenta automatski robot usisivač pruža vam stvarnu udobnost i lakoću usisavanja, sa mogućnošću čišćenja bilo kojih površina, čak i tepiha. Otkrijte iskustvo čišćenja bez muke delegiranjem posla i prepuštanju čišćenja ovom robot usisivaču koji je jednostavan za korišćenje i radi posao za i umesto vas. Jednostavne korisničke kontrole omogućavaju jednostavno čišćenje na zahtev, uz pouzdan učinak čišćenja i apsolutnu praktičnost.

Referenca : RR7145WH

ProizvodPrednosti

Dopustite robot usisivaču da čisti umesto vas!

Rowenta robot usisivač je automatski usisivač za automatske poteze i sigurne rezultate sa maksimalnom praktičnošću pri čišćenju.

Otkrijte jednostavan način čišćenja za bilo koju površinu, čak i za tepih, prepuštanjem čišćenja ovom jednostavnom robot usisivaču koji će posao obaviti umesto vas.

Četiri različita nivoa čišćenja, osiguravaju čiste površine gde vam je potrebno, sa navigacijom koja izbegava zidove i nameštaj i padanje niz stepenice, za savršene i sigurne rezultate čišćenja.

Virtuelni senzor za zidove koji je jednostavan za upotrebu vam omogućava da se koncentrišete na određeni prostor tokom čišćenja.

Iskusite automatsko čišćenje sa punim poverenjem i lakoćom prenošenjem posla na savršenog svakodnevnog partnera u čišćenju.

Funkcije – poređenje

Performanse čišćenja
Tehnologija Rotative central brush  
Vrsta četke Hair brush  
Rezervna četka 2  
Motorizacija Univerzalni motor  
Načini čišćenja 4 programa čišćenja  
Nivoi snage 1  
Navigacija
Usisavanje oko prepreka Infrared sensors  
Usisavanje stepenica Yes: 6 drop sensors  
Virtuelni zidovi Yes: 1 virtual wall  
Tip baterije Lithium ion  
Vreme ponovnog punjenja 4h30  
Autonomija
Vreme (min pozicija) 100 min  
Način ponovnog punjenja Docking station  
Samopunjenje    
Oprema
Sistem kontrole Yes: remote control  
Kapacitet rezervoara za prašinu 0.25  L
Ergonomičnost
Nivo buke 70  dB(A)
Dimenzije/težina
Dimenzije (...x...x...) 33.5 x 9.6  cm
Dizajn
Boje Crna  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Ne usisavajte mokre površine, bilo koju vrstu tečnosti, tople supstance (žar, cigarete), izuzetno sitne čestice (gips, cement, pepeo, itd.), velike oštre delove (staklo), štetne proizvode (razređivače, abrazivna sredstva, itd.), agresivne proizvode (kiseline, sredstva za čišćenje, itd.), zapaljive i eksplozivne proizvode (na bazi alkohola ili ulja).
Stavite bazu za punjenje pored zida, na ravnu površinu gde je robot jednostavno može naći.
To mesto mora biti oslobođeno svih prepreka (uključujući tepihe). Ostavite najmanje 1 m praznog prostora sa leve i sa desne strane i 2 m ispred baze. Ukoliko ste bazu stavili u ugao ili ju je teško pronaći, robot usisivač neće moći da dođe do nje.
Stavite kabl za napajanje baze pored zida.
Za više informacija, pogledajte uputstvo za upotrebu.
Baza za punjenje treba konstantno da bude uključena u struju (automatska funkcija dopunjavanja neće biti omogućena ako baza nije aktivirana).
Postavite kutiju,virtuelnu barijeru približno 30cm ispred mesta gde želite da ograničite pristup. Stavite u pravcu strelice gde želite da kreirate virtuelnu barijeru i uverite se da je ništa ne blokira sa prednje strane. Druga strana kutije,virtuelne barijere mora biti u fizičkom kontaktu sa zidom. Držite virtuelnu barijeru na nekoj udaljenosti od baze za punjenje (više od 3m). Ako je virtuelna barijera instalirana blizu baze, signal virtuelne barijere blokiraće bazu za punjenje i robot neće moći da dođe do nje.
Ne koristite više od 2 barijere istovremeno. Štaviše, upotreba nekoliko virtuelnih barijera na malom prostoru može da dovede do kvara aparata.
Ne koristite aparat. Da izbegnete bilo kakvu opasnost, zamenite punjač u ovlašćenom servisu.
Ne koristite aparat.Da izbegnete bilo kakvu opasnost ne dodirujte priključke. Isključite bazu za punjenje i zamenite je u ovlašćenom servisu.
Posle svake upotrebe ispraznite posudu za prašinu. Dihtunge posude za prašinu obrišite suvom krpom.
Možete da uradite sledeće provere:
Stavite glavni taster uključi/isključi u poziciju STOP, a zatim u poziciju START.
Iskljuičite kabl, a onda ga ponovo uključite u bazu za punjenje.
Uverite se da terminali za punjenje i prozorčići senzora nisu zapušeni i nakon toga, suvom krpom obrišite telo aparata i bazu za punjenje. Ne zaboravite da isključite glavni taster i da isključite robot usisivač pre nego što ga dobro osušite.
Proverite da li blizu baze za punjenje postoje neki predmeti koji smetaju, kao što su neki reflektujući predmet, stolica itd.
Kada i posle svih ovih provera aparat i dalje ne funkcioniše ispravno, odnesite aparat u ovlašćeni servis.
Proverite:
Da li je posuda za prašinu puna.
Kaliko su filteri čisti.
Da li postoji neki predmet ili otpadakkoji može da opstruira otvor za usisivanje ispod robot usisivača.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Virtuelnu barijeru koristite kada želite da ograničite robot usisivaču zonu čišćenja.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.