ROWENTA TURBO SILENCE EXTREME+ DESK VU2730

TURBO SILENCE EXTREME+ DESK VU2730
Nečujna snaga!

Uživajte u izvanrednom osveženju u potpunoj tišini sa Rowenta Turbo Silence Extreme + stonim ventilatorom. Jačine samo 38dBA, idealan je za upotrebu tokom spavanja, gledanja TV, rada ili učenja. Ovaj ventilator visokih performansi je najsnažniji i najtiši ventilator koji je ikada dizajniran u Rowenti*!

*38dBA pri minimalnoj brzini i 45m3/min pri maksimalnoj brzini, u poređenju sa Rowenta stonim ventilatorima

Referenca : VU2730F0

*Among Rowenta table fans. **The rate may vary +/- 10% depending on the model.

Turbo Silence Extreme+ Fan: Power you can't hear!

Turbo Silence Extreme+ ventilator: Nečujna snaga!

Turbo Silence Extreme+ Rowenta stoni ventilator kombinuje izuzetnu snagu i potpunu tišinu.

Najsnažniji i najtiši ventilator koji je ikada dizajniran u Rowenti* radi na 38dBA pri minimalnoj brzini i pruža visoke performanse osveženja sa protokom do 45m3/min pri maksimalnoj brzini.

Ovaj ventilator nudi personalizovano osveženje sa 4 različite brzine, uključujući Tihi noćni režim rada i Turbo boost režim. Kao dodatak, tu su i izvanredna difuzija vazduha i atraktivan dizajn.

*U poređenju sa Rowenta stonim ventilatorima

Funkcije – poređenje

TIP PROIZVODA
Tip Klasičan  
Model Table  
PERFORMANSE PROTOKA VAZDUHA
Turbo boost funkcija    
Automatska oscilacija    
Orijentacija    
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Kontrolna tabla Mehanička  
Vrsta utikača Evropska  
NIVO BUKE
Pozicija za noć    

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Uvek proverite stanje aparata, utičnicu i kabl za napajanje. Udaljite aparat na 50 cm od drugih predmeta (zavese, zidovi, aerosoli itd.). Ne dozvolite da voda dospe u aparat. Ne dodirujte aparat mokrim šakama. Pre upotrebe, postarajte se da je aparat postavljen na stabilnu i čvrstu površinu i da je u pravilnom položaju za rukovanje (u uspravnom položaju na osnovi).
Uvek ga isključite i izvucite kabl iz utičnice pre pomeranja.
Aparat mora da je na barem 50 cm udaljenosti od drugih predmeta (zavese, zidovi, aerosoli itd.). Imajte u vidu da postoje horizontalne i vertikalne verzije, od kojih se većina može podešavati, tako da možete odabrati ventilator u zavisnosti od dostupnog prostora i enterijera.
Da, sistem je osmišljen tako da može da prihvati bilo koju tabletu insekticida.
Važno je da isključite ventilator iz napajanja pre nego što počnete da ga čistite. Kućište aparata možete očistiti blago nakvašenom krpom. Ne dozvolite da voda dospe u aparat. Da biste očistili prednju mrežicu, koristite usisivač. Nikada ne koristite abrazivna sredstva koja mogu narušiti izgled aparata.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Kada je ova funkcija uključena, ventilator automatski osciluje s leva na desno i obrnuto i tako distribuira vazduh u čitavoj sobi. Ako korisnik zahteva koncentrisan tok vazduha na jednom mestu, treba isključiti ovu funkciju.
Ovaj sistem koristi kretanje vazduha kako bi istovremeno distribuirao insekticid protiv komaraca.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.