ROWENTA INTENSIUM

INTENSIUM
Robustan dizajn i izuzetna emisija toplote

Uz Rowenta Intensium uljani radijator, uživajte u udobnoj, širokoj emisiji toplote za prostorije do 25 m2. Grejanje podesive snage do 2000 W, podeljeno na tri prikladna podešavanja sa promenjivim termostatom, postupno postiže željenu temperaturu u tišini. Dvostruka bezbednosna zaštita garantuje mir.

Referenca : BU2620F0

* u nedavno izgrađenoj, izolovanoj sobi, u skladu sa Standardom RT2012

Rowenta Intensium grejalica: Robustan dizajn i široka emisija toplote

Intensium uljani radijator Rowenta donosi udobnu atmosferu u vašu sobu, kombinujući konvekciju i zračenje za udobnu toplotu.

Njegovih 9 rebara osiguravaju široku toplotnu emisiju u sobe do 25 m2 * uz tih rad, za neometano grejanje - savršeno za vreme gledanja televizije, domaćih zadataka ili spavanja.

Njegova tri podešavanja napajanja do 2000 W omogućuju progresivno zagrevanje dok se podesivi termostat lako prilagođava vašim potrebama. U isto vreme, dvostruka bezbednosna zaštita štiti protiv prevrtanja i pregrevanja, što vam daje potpun mir.

Jednostavan za prenošenje i odlaganje zahvaljujući praktičnoj integrisanoj ručki i rotirajućim točkovima 360 °, Intensium radijator ima prikladan prostor za kabl za odlaganje kada nije u upotrebi.

* u nedavno izgrađenoj, izolovanoj sobi, u skladu sa Standardom RT2012

Funkcije – poređenje

TIP PROIZVODA
Vrsta Oil heater  
Boje Svetlo siva  
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Frequency of use Occasional  
Room coverage 20-25 m2  
Frekvencija 50-60  Hz
Automatsko isključivanje    
Pilot svetlo    
IP 20  
UDOBNOST I JEDNOSTAVNA UPOTREBA
Mogućnost postavljanja na zid / montaža NO  
Termostat Mehanički  
Ručka    
Ekran NO  
Prostor za kabl    
TIŠINA
Nivo buke max 35  dB(A)

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

U slučaju neuobičajenog pregrevanja, aktivira se zvučni alarm, uključuje se svetlosni signal i aparat se isključuje. Aparat će se ponovo uključiti čim bude ponovo postavljan u normalan položaj i nakon što se ohladi.
Radi zaštite cevi u toku zime, kada je termostat u opciji zamrzavanja, a temperatura u prostoriji oko 5°C, aparat će se automatski isključiti. Time će se temperatura u prostoriji održati na otprilike 7°C (pod uslovom da je snaga aparata u skladu sa veličinom prostora).
Veoma je važno ostaviti da se aparat ohladi pre namotavanja priključnog kabla. Kada ne koristite aparat, odložite ga na suvom mestu.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Postavite sve tastere u položaj "Isključeno" i isključite aparat iz struje.
Ne, potrošnja energije zavisi isključivo od snage grejača?
Odnos snage i površine prostorije zavisi od željene temperature, spoljašnje temperature i stepena izolacije kuće. Prosečan odnos je 100W/m².
Motor grejalice sa ventilatorom radi bez elementa za zagrevanje.
Ne, morate da se pridržavate mera bezbednosti za korišćenje grejalice u kupatilu. Potrebno je da proverite da li je aparat dizajniran za upotrebu u bilo kojoj prostoriji u kući, uključujući i prostorije u kojima postoji opasnost od prskanja vode, kao što su kuhinje i kupatila. Pogledajte informacije sadržane u uputstvima za upotrebu.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.